وحید حاجی آقازاده اهمیت عوامل روانی و رفتاری در دستیابی به موفقیت در زندگی و تجارت را بازگو کرده اند. ایشان ابراز داشتند که افرادی وجود دارند که حتی در مواجهه با پیشرفت های خود در دنیای تجارت، از آن لذت کافی نمیبرند و همچنان به انتظار اتفاقات ناگوار مینشینند. این موضوع نشان میدهد که نگرش و روحیه افراد نقش بسزایی در تجارت دارد و باید به آن توجه شود.
وحید حاجی آقازاده همچنین به اهمیت مراقبت از داد و ستدهای روانی اشاره کردهاند و تأکید دارند که اگر مشکلی در این زمینه مانند یک شخصیت منفی نگر داشته باشیم، به آن معناست تمام انرژی مان را به کار نبرده ایم. این نکته نشانگر آن است که برای رسیدن به موفقیت در تجارت، لازم است که به سلامت روانی خود توجه کنیم و از نظر روحی آمادهتر باشیم.
ایشان در طی گفتگوی خود بیان کردند که تمامی دوستداران تجارت و فعالان این حوزه به دنبال یک رکن اساسی در دنیای تجارت هستند که آن هم به دست آوردن اعتماد است. هنگامی که اعتماد وجود داشته باشد، افراد به راحتی با یکدیگر همکاری میکنند و این امر باعث افزایش انجام معاملات و توسعه کسب و کارها میشود.
اعتماد با شخصیت نیکو و فروش دلخواه ارتباطی مستقیم دارد و برای ایجاد این اعتماد باید به ابعاد گوناگون آن توجه کرد. افراد باید به خود اعتماد داشته باشند تا بتوانند اعتماد دیگران را جلب کنند.
در تجارت باید با اعتماد به نفس برخورد کرد و افراد موفق در تجارت تمرکز خود را بر یک هدف قرار میدهند و از آن پیروی میکنند که یکی از مهمترین این اهداف، اعتقاد و اعتماد به سازمان است. هنگامی که افراد بر یک هدف و سازمان خود متمرکز میشوند، انرژی و تلاشهایشان برای رسیدن به آن هدف متمرکز می شود و این امر باعث موفقیت آنها خواهد شد.
ایشان ابراز داشتند که به وجود آمدن مشکلات در تجارت و زندگی نباید منجر به ملامت و ناامیدی خودمان شود، بلکه باید به خود اعتماد کنیم و با انگیزه و اعتماد به نفس به حل مشکلات بپردازیم.
همچنین، مفاهیم اعتبار و اعتماد تنها در زمینه های اجتماعی و شخصیتی کاربرد ندارند بلکه در جنبههای اقتصادی نیز بایستی به اهمیت آنها پی ببریم.همچنین ایشان عوامل اعتبارزا را معرفی کردند و اولین رکن آن یعنی اعتماد از جنس باور را بازگو کردند، پس اگر اشخاص حوزه ی تجارت انتظار رسیدن به معاملات پر اهمیت و پر سودی دارند، بایستی سطح اعتماد موجود را در طی زمان و به صورت تدریجی بالا ببرند.